Halloween-griezelwandeling met als thema sprookjes: snel inschrijven is de boodschap

Print
Boom - Ruim 1300 mensen kunnen zich inschrijven voor de Halloween-griezelwandeling eind oktober. Inschrijven dinsdag 19 september vanaf 19u.

 

Om de twee jaar organiseert de sportraad, sportdienst en wijkraad Noeveren deze Halloween-griezelwandeling in en rond de buurt van Noeveren. Afspraak dit jaar op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober met dit keer als thema: sprookjes. 

"Er wordt gewandeld in kleine groepen van ongeveer 30 deelnemers onder begeleiding. De eerste groep vertrekt om 19u. Om de tien minuten vertrekt een groep of de laatste of 22ste groep rond 22.30u. Daar wijken we niet van af. Vol is vol!", zegt sportfunctionaris Marleen Naegels.

Deze wandeling door de 'griezelige buurt van Noeveren' en omgeving is niet toegelaten voor kinderen onder de 8 jaar en de omloop is niet toegankelijk voor rolstoelen. Hoge hakken laat u best thuis en bij regenweer zijn laarzen of stevige stapschoenen geen overbodige luxe. Onderweg komt u letterlijk en figuurlijk van alles en nog wat tegen.

Inschrijven dinsdag 19 september van 19u tot 20u. op de sportdienst, gemeentelijk openluchtzwembad, Acacialaan. Eén persoon kan maximum 2 groepen van 30 deelnemers inschrijven. "Vanaf woensdag 20 september kan u ook via e-mail inschrijven. Uit ervaring weten we dat we niet kunnen garanderen dat er dan nog veel plaatsen vrij zijn". Inschrijven kost 6 euro per persoon. Hierin is een drankje, een leuke wandeling vol verrassingen en de vele acts inbegrepen. Info 03-888.56.50. of sport@boom.be

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio