15.000 bezoekers voor Theater aan Twater: Gekkenhuis bij afsluitende Baba Yega

Print
Boom - Grupo Puja heeft met veel branie zaterdag Theater aan Twater afgesloten en zondag deed Baba Yega dat nog eens over voor ruim 3.000 man.

Het Spaans-Argentijnse gezelschap Grupo Puja bracht zaterdagnacht een spectaculaire vorm van luchtacrobatie die door de nog ruim 1.000 aanwezigen fel werd gesmaakt.

Een echt gekkenhuis was het met de afsluitende act op zondagavond met Baba Yega, voor ruim 3.000 man. Vooral een iets jonger publiek was er als de kippen bij om al vroeg vooraan het podium post te vatten.

Net als zaterdag verliep de organisatie op zondag vlekkeloos en flaneerden duizenden bezoekers doorheen de tot een straattheaterboulevard omgevormde Kaai. De organisatie schat het totaal op ruim 15.000.

Klein-Willebroek

Enkel Klein-Willebroek kent wat groeipijnen. De acts daar trokken zaterdag merkelijk minder volk. Zondag was dat al een pak beter. Booms ere-burger Herbert Flack zag (zaterdag) dat het goed was en genoot met volle teugen. Vrijdagavond werd Resto à l'eau, een kleiner broertje van 'Antwerpen proeft', op de Boomse kaart gezet. De 320 deelnemende eters komen beslist volgend jaar terug, samen met de duizenden andere bezoekers.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio