Kaaimannen strikken 7 restaurants op Heldenplaats waaronder Pastorale

Foto: jb

Kaaimannen strikken 7 restaurants op Heldenplaats waaronder Pastorale

Print
Boom - Het gelegenheidsrestaurant "Resto à l' eau" is een initiatief van De Kaaimannen die Thetaer aan Twater organiseren. Na de aankoop van een voucher kan u zes gerechten degusteren.

Het opzet van De Kaaimannen is de Heldenplaats op vrijdag 16 juni om te toveren tot 'Resto à l'eau', want vlakbij de Rupel, waar u kan genieten van al het lekkers dat de zeven deelnemende restaurants aanbieden. Op de achtergrond heeft de jaarlijkse dernykoers plaats. "Op zaterdag 17 en zondag 18 juni heeft ons internantionaal straatfestival Theater aan Twater plaats. We wilden die aansluitende vrijdagavond benutten om een nieuw evenement te lanceren", legt Kaaiman-voorzitter Peter De Ridder uit. 

Het culinair evenement laat u de kwaliteit en de talenten van de Boomse horeca smaken en is voor hen ook een opsteker om hun zaak extra naambekendheid te geven. Het gaat om de restaurants Trattoria Kaai, Thai Lounge, Den Boom, Salpicon, Den Bokaal en een verrassingsrestaurant, allen uit Boom, aangevuld met het tweesterrenrestaurant Pastorale uit Reet.

Het principe om te kunnen deelnemen is eenvoudig. "U koopt vooraf een voucher bij een van de 6 restaurants aan 39 euro per persoon. Met deze voucher kan u op 16 juni vanaf 19u op de Heldenplaats terecht om zes gerechten te eten. Twee zijn sowieso van het restaurant waar u de voucher kocht. Twee gerechten mag u vrij kiezen bij een van de andere deelnemers en de andere twee zijn van de Pastorale, waaronder een dessert", verduidelijkt Peter De Ridder. 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio