Opendeur-verkoop van puzzels: Puzzelman verovert met Escher puzzels de wereld

Foto: Jb

Opendeur-verkoop van puzzels: Puzzelman verovert met Escher puzzels de wereld

Print
Willebroek - De Belgische Puzzelman Eric Dilles uit Klein-Willebroek heeft naast de verkoop van exclusieve puzzels nu ook de wereldwijde verkoop beet van de MC Escher puzzels. Dit weekend opendeurt hij.

Het Klein-Willebroekse bedrijfje draait ondertussen al 14 jaar mee in puzzelland. Eric Dilles net de wereldwijde verkoop bedongen van de beroemde MC Escher puzzels. "Ze worden verkocht op alle MC Escher tentoonstellingen in vele landen wereldwijd", zegt hij. Puzzelman is gespecialiseerd in het maken van puzzels voor musea in Europa. Naast vele prestigieuze opdrachten voor Belgische en internationale musea als het Rijksmuseum, Parc Guell, Alhambra, National Gallery, Vasamuseum, enz., heeft Puzzelman ook een eigen collectie puzzels bestaande uit kunstpuzzels, strippuzzels, toeristische puzzels tot binnenkort de uitgave van een 'Zeescoutspuzzel'. Vorig jaar maakte hij nog de puzzels voor de prestigieuze Yheronimus Bosch tentoonstelling in Den Bosch in Nederland.

Puzzelman heeft geen eigen winkel maar organiseert vier keer per jaar in Klein-Willebroek opendeurdagen en magazijnverkoop. Wie het GVA-bericht in de zaterdagkrant uitknipt krijgt bij Puzzelman een extra korting van 15% op de nieuwigheden en een geschenkje en drankje aangeboden. Op zaterdag 22 en zondag 23 april telkens van 10u tot 17u afspraak in de Schoolstraat 24, naast de sporthal. eric@dilles.be of via facebook “Puzzelman”.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio