Opening toeristisch seizoen hand in hand met 'Lokale Helden'

Lokale Held Tim Cassauwers verzorgt het eerste optreden in de bib. Schepen Maaike Bradt bij de fiets die u kan winnen. Foto: jb

Opening toeristisch seizoen hand in hand met 'Lokale Helden'

Print
Willebroek - De opening van het toeristisch seizoen is gekoppeld aan het Poppunt-initiatief om Lokale Helden in de schijnwerpers te zetten. Op zes locaties kan u evenveel optredens en streekproducten proeven.

Op vrijdag 28 april opent voor de derde keer op een feestelijke manier het toeristisch seizoen."Na de startlocaties 'Fort van Breendonk' en 'Klein-Willebroek', richten we ons dit keer op zes locaties in het centrum, te beginnen in de bibliotheek. Alle locaties zijn voor onze 'Lokale Helden' één avond gratis hun podium”, zegt schepen voor toerisme Maaike Bradt. Op de verschillende locaties vindt u programmaboekjes met een stempelkaart en wie op het einde van de avond de volle stempelkaart in de verzamelbox dropt, maakt kans op een splinternieuwe fiets. Het eerste optreden start om 19u in de bibliotheek met Lokale Held Tim Cassauwers. Hij maakt én leest verhalen voor kinderen die ook voor volwassenen een boodschap bevatten. Afsluiter in horecazaak De Poutrel, Dendermondsesteenweg 9. Willebroekenaar in hart en nieren Jeroen Van Gyseghem, aka Trashsystem laat vanaf 22.45u de technobeats op u los, waarbij u kan proeven van het heerlijke streekproduct Duvelkroketjes.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio