'Wolf' in kerstcircus Boxtalino: 21 voorstellingen in drie weken

Print
Boom - De nieuwe circusvoorstelling 'Wolf' kan u vanaf vandaag drie weken lang bekijken in het sprookjesachtig kerstcircus van Boxtalino in De Schorre. Een totaalshow met internationale artiesten.

Het sprookjesachtig kerstcircus van Boxtalino brengt dit jaar weer een leuke voorstelling met de nieuwe voorstelling 'WOLF'. "Zoals elk jaar trachten we ook de kerstvoorselling in een leuk kinderverhaal te gieten waarin ook 'grote mensen' zich thuis voelen. Het gaat uiteraard niet om echte wolven want dat is in het circus niet toegelaten. Maar het wordt genieten van de prachtige witte Zwitserse herdershonden", legt eigenaar Yves Bocxtaele uit.

Het verhaal handelt over de boze wolf die zo graag circus artiest wil worden. Om daar in te slagen moet hij het eerst goed maken met de drie biggetjes, de zeven geitjes en roodkapje... Dit keer zij er internationale artiesten uit oa. Oekraïne en Australië. "Acrobaten, clowns en boerderijdieren brengen een hartverwarmende show voor jong en oud. Boxtalino Winter Wonder Circus is de ideale familie uitstap tijdens de kerstvakantie", prijst hij zijn circus aan dat al vele jaren letterlijk in De Schorre kampeert. Op vrijdag 16 december is om 18u de première. Afhankelijk van de dag zijn er optredens om 11u, 15u, 14u en 17u. Onder meer op de afsluitende zondag 8 januari zijn er voorstellingen gepland om 11u en om 15u. Wie lid is van en boekt via de Gezinsbond geniet een fikse korting.

http://www.circusevents.be

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio