Hoekstock viert jarige Big Bill en eert Wannes

Foto: JB

Hoekstock viert jarige Big Bill en eert Wannes

Print
Boom - De vierde editie van het festival Hoekstock heeft zaterdag 24 september plaats. Het mini-festival dat de sixties en de Woodstock-sfeer uitademt start al om 15u.

Hoekstock in wijk Hoek, is een organisatie van de vzw Kaaimannen, bekend van Theater aan Twater, en de wijkraad Bosstraat/Hoek. Op zaterdag is er afspraak aan de Rode Pijl naast de jachtwerf Vennekens, met onder meer blues-legende Big Bill. Hij wordt zaterdag 66 jaar en zijn eerste hits scoorde hij vlak na Woodstock. Het programma opent met singer-songwriter Jan Kerckhofs (15u), bekend van Q-music en de 1 miljoen keer bekeken akoestische versies van de Tomorrowland-anthems. Ook De Willebroekse Voice Jan Van de Ven (16.30u) geeft present. Na dit optreden krijgt u de levende blueslegende Big Bill op he podium om 18u.

Na Big Bill volgt Shakedown Tim and the Rhythm revue (19.30u) die een prerelease van zijn nieuw album brengt. Hoeckstock sluit af rond 21u met een twee uur durend coverfeest met Ace and The Jokers. Vanaf 23u is er voor de fuifbeesten die nog niet van ophouden willen weten, een after party in Bar Tabac (Kerkhofstraat). Wie in echte sixties stijl en dus verkleed komt, krijgt overigens een gratis cocktail. Nieuw is dat Hoekstock zich vandaag, vrijdagavond al op gang trekt, met om 20u gewezen Familie-acteur Remko Vandamme op het podium, die covers brengt van Wannes Van de Velde, gevolgd door de film Woodstock1969.

Lees het hele verhaal vrijdag in Gazet van Antwerpen - editie Zuid

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio