Atlas Copco rental Europe is tegen lente op industrieterrein Krekelenberg operationeel

Print
Boom - De eerste steen of 'betonnen kolom' is geplaatst op wat de nieuwe site van Atlas Copco Rental Europe wordt. Ze verhuizen tegen de lente van Rumst naar Boom.

Op de hoek van de Dijleweg en de Industrieweg op het industrieterrein Krekelenberg bouwt Atlas copco op een oppervlakte van meer dan 11.000 m² zo'n 3.000m² vloeroppervlakte nieuwe burelen en werkplaatsen. De opslagruimte wordt gevoelig verhoogd tegenover de huidige locatie in Rumst. De zowat 70 medewerkers verhuizen mee. Er zijn nu al open vacatures. 

De belangrijkste drijfveer voor de verplaatsing van het bedrijf naar Boom zijn de uitbreidingsmogelijkheden om klaar te zijn voor de groeiende en uitbreidende activiteiten van Atlas Copco Rental Europe. Zij verhuren installaties voor tijdelijke perslucht-, stoom-, stikstof- en stroomvoorziening in meer dan 160 industriesectoren in heel Europa. In België is het bedrijf actief in de voedingsindustrie, de kernenergie en de petrochemie in de haven van Antwerpen.

“De verhuis moet onze steeds groeiende verhuuractiviteiten ondersteunen. Tegen de lente van 2017 moet het gebouw en verhuis voltooid zijn”, legt Stefaan Vertriest, General Manager Atlas Copco Rental Europe uit. Het bedrijf is goed voor een team van 250 personeelsleden verspreid over een twintigtal Europese landen. 

Lees het hele verhaal zaterdag in Gazet van Antwerpen - editie Zuid

 

 

 

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio