© rr

Wereldrecordpoging 100 uur snookeren in Brasschaat

Van 1 tot en met 9 juli is Andy’s Snooker, de vroegere Carlton, aan de Oude Baan 75 in Brasschaat het decor voor een wereldrecordpoging.

William Baeyens en Georgios Michailidis van de thuisclub Cue Aiming zullen dan proberen om een superlange snookermarathon te spelen. Hiermee willen ze geld inzamelen voor Kom Op Tegen Kanker. Het huidig record staat momenteel op naam van twee Ieren op 85 uren 19 minuten en 4 seconden.

De snookerkampioenen willen in Brasschaat minstens 100 uren in de weer blijven op en rond het groene laken. William en Georgios kozen ervoor deze marathon te koppelen aan Kom Op Tegen Kanker omdat ze beiden familieleden hebben verloren aan deze vreselijke ziekte.

“Om hen te ondersteunen worden de overige snooker- en pooltafels verhuurd”, vertelt Andy’s vriendin en organisator ShiWah Fong. “Stel jouw eigen ploeg samen en doe mee! Doe mee met onze marathon door 3, 6, 12 of 24 uren mee te snookeren of te poolen. De opbrengst hiervan wordt integraal doorgestort naar Kom Op Tegen Kanker. We beginnen zaterdag 1 juli om 12u.”

Reservaties en info via: evenementen@andyssnooker.be, tel 0489 567 169 of online boeken via http://snookermarathon.simplybook.it

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio