© JAA

Inzamelactie voor slachtoffers woningbrand levert duizend spullen op

SK Schoten kroont zich tot warmste voetbalclub

SK Schoten mag dan sportief misschien geen hoge toppen scheren, dankzij Tim Rademakers kroont de voetbalclub zich wel tot warmste voetbalclub van de regio. “Meer dan duizend spontaan geschonken spullen. We staan eens te meer paf van zoveel solidariteit”, zeggen Ivo Dingenen en Sandra Sebrechts, slachtoffers van de woningbrand in de Kuipersakkerstraat vorige week.

jaa

Tim Rademaekers is bij SK Schoten de verbindingsofficier tussen de ruime jeugdafdeling, met 170 spelers, en de senioren. “Ik woon nu in Brasschaat, maar voel me nog altijd Schotenaar. Ik bracht hier 36 jaar van mijn leven door en mede door mijn inzet voor de voetbalclub ken ik nog altijd veelmensen”, vertelt Tim.

Tim werkt als chemiearbeider bij BASF in de haven, maar wie hem de voorbije dagen bezig zal, zou vermoeden dat hij in de sociale sector actief is. Zo gedreven probeerde hij ouders van jeugdspelers, maar ook andere Schotenaren te motiveren om mee in de bres te springen voor de acht mensen, waaronder vier kleine kinderen, wier woning in de Kuipersakkerstraat vorige maandag na een brand zwaar beschadigd raakte.

Schoten, en lang niet alleen de leden van de voetbalclub, gaf massaal, zo bleek.

Lees het volledige verhaal maandag in Gazet Van Antwerpen editie Noord

Meer nieuws uit stad en rand

MEER OVER

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio