“Brug Villerslei wordt nooit afgesloten”

Foto: JAA

Schepenen Block en Rombouts ontkrachten geruchten met klem

“Brug Villerslei wordt nooit afgesloten”

Print
Schoten - Brug 14 over het kanaal Dessel-Schoten, aan de Villerslei, zal nooit worden afgesloten voor het autoverkeer. Dat stellen de schepenen Erik Block (CD&V) en Wouter Rombouts (N-VA) na hardnekkige geruchten die ontstonden op het infomoment voor het Havenplein.

Op sociale media wisten sommige bezoekers van de infomarkt over de ontwikkeling van het Havenplein, het zeker: “Brug 14 wordt volledig afgesloten voor het autoverkeer”, was de conclusie van onder meer Johan Pittoors van de wijk Centrumzone.

“Het is op geen enkel moment de bedoeling geweest, zelfs niet in het kader van een denkoefening, om brug 14 af te sluiten”, helpt schepen van Mobiliteit en Ruimtelijke Ordening Erik Block alle indianenverhalen de wereld uit. Zijn collega Wouter Rombouts, bevoegd voor Lokale Economie is al even klaar: “Van voetganger tot vrachtwagen; deze brug is en blijft er voor iedereen die het kanaal wil of moet oversteken. Ik betreur dat de projectontwikkelaar van het nieuwe Havenplein hieromtrent ongerustheid veroorzaakt.” 

Lees het volledige verhaal dinsdag in Gazet Van Antwerpen editie Noord

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio