Gelmelen klaar om 38 gezinnen onderdak te geven

Foto: JAA

Arro Antwerpen geeft site oud zwembad nieuwe toekomst

Gelmelen klaar om 38 gezinnen onderdak te geven

Print
Schoten - Gelmelen, een gebouw met in totaal 38 sociale koopwoningen op de hoek van de Gelmelen- en Rodeborgstraat, is klaar. Gisteren werden al 27 verkoopaktes verleden en de komende weken nemen de eerste gezinnen er al hun intrek. Wie een band met Schoten kon aantonen, kreeg voorrang bij de toewijzing.

Zandhovenaar Frans Van de Peer, voorzitter van de Raad van Beheer van Arro, en directeur Anne Vanachter kwamen deze week samen met aannemer Nys-Driesen uit Dessel een laatste rondgang maken voor de oplevering van het gebouw. “Ze zijn er in 2014 aan begonnen. We hadden de flats graag deze zomer al ter beschikking gesteld, maar al bij zitten we mooi op schema”, leidt Vanachter ons naar de mooie binnentuin van het complex.

We zitten in hartje Schoten maar het valt op hoe stil het hier is. Je hoort de vogels fluiten. Het gebouw blijkt ook minder massief uit te vallen dan omwonenden aanvankelijk vreesden. Dat komt omdat de hoogste verdieping wat inspringt. Het oude zwembad gaf veel meer de indruk van een onneembare vesting.

Meer info zie www.arroantwerpen.be, Gijsbrecht Van Deurnelaan 22 – 2100 Deurne - info@arroantwerpen.be - 03-663 77 20.

Lees het volledige verhaal vrijdag in Gazet Van Antwerpen editie Noord.

 

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio