Lotto-team-fiets in prijzenkast van Scheldeprijsloterij

Fietsenhandelaar Walter Leten en Scheldeprijsorganisator Piet De Smet tonen de indrukwekkende prijzenkast van de loterij voor Kom Op Tegen Kanker. Foto: JAA

Opbrengst voor Kom Op Tegen Kanker

Lotto-team-fiets in prijzenkast van Scheldeprijsloterij

Print
Schoten - De 1200 vip-gasten in de grote tent in het park, maar ook de supporters in restaurant De Vogelenzang kopen woensdag maar beter een lot van De Scheldeprijs-organisatie. Dankzij medewerking van lokaal fietsenhandelaar Walter Leten zijn er dit jaar bijzondere prijzen te winnen. De opbrengst gaat naar Kom op Tegen Kanker.

Alain Willems en Peter Vreugde, zaakvoerders van De Vogelenzang, werken graag mee. Hun restaurant, bij het begin van de Broekstraat, is traditioneel één van de drukste locaties langs het parcours. Er komen tot duizend supporters samen. “Eén ervan zal huiswaarts keren met een zeer bijzondere racefiets, als hij tenminste een lot koopt”, kondigt Alain Willems aan. 

“Het gaat om de Ridley Noah SL, een authentieke teamfiets van Lotto-Soudal”, licht dealer en fietshersteller Walter Leten toe. Hij bemiddelde om de bolide in Schoten te krijgen. In de VIP-tent valt een al even fraaie, zij het minder sportieve damesfiets te winnen. Dat is een retromodel van het oer-Belgische fietsmerk Achielle.

Lees het volledige verhaal donderdag in Gazet Van Antwerpen Noord

 

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio