Marc Jacobs van bakkersoven naar catwalk

Print

De Wijnegemse bakker Marc Jacobs met zoon Stephan en winkelbediende Caroline Verbiest als modellen voor de Japanse modeketen UNIQLO. Foto: Frederik Vercruysse

Wijnegem - Marc Jacobs staat bekend als een uitstekend bakker, maar niet als topmodel. Voorlopig toch niet, want hij is één van de opvallende ambassadeurs van de nieuwe hippe UNIQLO-winkel.

Het twee Belgische filiaal van de Japanse modeketen zal op vrijdag 25 maart, klokslag 10 uur openen in het Wijnegem Shopping Center. 

UNIQLO viert de opening van zijn tweede winkel met een speciale ‘People-campagne’. Mediafiguren Véronique Leysen, Stijn Van de Voorde en sociaal ondernemer Sihame El Kaouakibi maakten in een typisch sobere outfit van de ‘Japanse Zara’ hun opwachting voor de lens van de gereputeerde interieur- en portretfotograaf Frederik Vercruysse. 

Het meest opvallende gelegenheidsmodel dat de opening van de nieuwe winkel aankondigt, is niet bepaald slank en wordt normaal ook nooit geschminkt, tenzij met bloem. Bakker Marc Jacobs (53) is namelijk bakker, misschien wel de bekendste van heel Wijnegem. 

“Ze hebben het ons komen vragen en het was best leuk om samen  met mijn zoon Stephan (17) en Caroline Verbiest, die in onze nieuwe winkel in het dorpscentrum van Wijnegem werkt, eens als model te figureren”, vertelt Marc Jacobs. 

Lees het volledige verhaal woensdag in Gazet Van Antwerpen Noord.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio