Kanaalsessies halen Buscemi naar jeugdcentrum

Buscemi. Foto: Buscemi

Kanaalsessies halen Buscemi naar jeugdcentrum

Print
Wijnegem - Kwalitatief hoogstaande optredens, goede sfeer, veel fijne mensen, … dat zijn de Kanaalsessies. Zaterdag 21 november is het Buscemi die voor deining zal zorgen op het Albertkanaal.

De gemeente zal het beheer van de infrastructuur op 1 januari 2016 volledig overnemen van Ahoy en rekent nu ook op verenigingen en andere organisaties om leven in de brouwerij te brengen. De huurregels worden gebruiksvriendelijker.

Schepen Tom Dijckmans (Durf!) en enkele vrienden geven alvast het goede voorbeeld met de Kanaalsessies, een verwijzing naar de legendarische John Peel- en 2 meter-sessies op respectievelijk BBC- en NOS-radio vroeger. Straffe rockbands kwamen toen in een intiem kader hun ding doen. De programmatoren van gemeenschapscentrum ’t Gasthuis zoeken samen met de Kanaalsessies-ploeg mee naar goede bands.

Met de optredens door Harvey Quinnt en de coverband Xzent eerder dit jaar kende de concertreeks een sterke start. “Nu zaterdag hebben we met de top-dj Buscemi een grote naam te gast. Dj T-MAN warmt op”, aldus Tom Dijckmans.

Buscemi, zaterdag 21 november in Jeugdcentrum Ahoy vanaf 20.30 uur. Groepen en/of promotoren die interesse hebben om in de toekomst op te treden mogen ons altijd een seintje geven via info@dekanaalsessies.be .

Lees het volledige verhaal vrijdag in Gazet Van Antwerpen Metropool Noord.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio