Gazet van Antwerpen ging op zoek naar het Grootste Clubhart van de regio. U kon meestemmen voor de man of vrouw met de grootste inzet voor zijn of haar lokale sportclub. De verkiezing ging gepaard met een reeks bijlages in Gazet van Antwerpen over sport in uw buurt. Volg het hele project ook via deze pagina: www.gva.be/dossierclubhart.

Wie wordt het Clubhart van Schoten?

De 90-jarige erevoorzitter van SAV Schoten atletiekclub Louis Wouters werd onlangs 90 jaar, maar is nog elke week meermaals op de piste te vinden, hier met zijn eigen achterkleinkinderen in de startblokken. Foto: JAA

Wie wordt het Clubhart van Schoten?

Print
Schoten - Nog tot 22 november kan iedereen stemmen op het Grootste Clubhart, de man of vrouw met de grootste inzet voor zijn lokale sportclub. Eind deze maand kennen we de absolute stemmenkampioen en de vier ‘jurywinnaars’. Maar er zijn in deze wedstrijd ook gemeentewinnaars: die krijgen een vermelding in Gazet van Antwerpen, winnen voor hun club een digitaal krantenabonnement én worden uitgenodigd op de uitreiking van de hoofdprijzen, vrijdag 11 december in de Lotto Arena.

In Schoten zijn er op dit moment al liefst 8 genomineerden. Het gaat voor stuk voor stuk om monumenten binnen hun vereniging, die menige sporter tot voorbeeld strekken. Schoten heeft een straf lijstje: Wilfried Bes van Handbalclub Schoten, Annick Krols van SVEKA volleybalclub, Ivan Kint van STOS gymvereniging, Hugo Geysen van Turnkring Sint-Jozef, Louis Wouters (90!) van atletiekclub SAV, Johan Van Overstraeten van de schuttersgilde Sint-Sebastiaan, Pierre Herssens van Tafeltenniscmub Tecemo en Michel Mertens van Tafeltennisclub Schoten.

Nog een stem uitbrengen op uw Clubhart? www.gva.be/clubhart