Gazet van Antwerpen ging op zoek naar het Grootste Clubhart van de regio. U kon meestemmen voor de man of vrouw met de grootste inzet voor zijn of haar lokale sportclub. De verkiezing ging gepaard met een reeks bijlages in Gazet van Antwerpen over sport in uw buurt. Volg het hele project ook via deze pagina: www.gva.be/dossierclubhart.

Wie wordt het Clubhart van Schilde?

Blijf Jong Schilde. Foto: IF

Wie wordt het Clubhart van Schilde?

Print
Schilde - Nog tot 22 november kan iedereen stemmen op het Grootste Clubhart, de man of vrouw met de grootste inzet voor zijn lokale sportclub. Eind deze maand kennen we de absolute stemmenkampioen en de vier ‘jurywinnaars’. Maar er zijn in deze wedstrijd ook gemeentewinnaars: die krijgen een vermelding in Gazet van Antwerpen, winnen voor hun club een digitaal krantenabonnement én worden uitgenodigd op de uitreiking van de hoofdprijzen, vrijdag 11 december in de Lotto Arena.

In Schilde zijn er op dit moment 2 genomineerden. Het gaat om Ward Van Trier van Wielertoeristenclub Blijf Jong Schilde, die als 85-jarige nog elke week nog van de partij is om de fietsers aan te moedigen en hun aanwezigheid te noteren, en Erik Martens van vissersclub De Zonnebaars. Die is altijd nog altijd als eerste aanwezig op de club om het terras klaar te zetten, zorgen dat de koffie klaar is, alles in orde brengen dat de vissers tijdig kunnen starten en verlaat steeds als laatste ook de club.

Nog een stem uitbrengen op uw Clubhart? www.gva.be/clubhart