Gazet van Antwerpen ging op zoek naar het Grootste Clubhart van de regio. U kon meestemmen voor de man of vrouw met de grootste inzet voor zijn of haar lokale sportclub. De verkiezing ging gepaard met een reeks bijlages in Gazet van Antwerpen over sport in uw buurt. Volg het hele project ook via deze pagina: www.gva.be/dossierclubhart.

Wie wordt het Clubhart van Wijnegem?

De Wijnegem Bicycle Club voor één van de buitenlandse trips; Foto: JAA

Wie wordt het Clubhart van Wijnegem?

Print
Wijnegem - Nog tot 22 november kan iedereen stemmen op het Grootste Clubhart, de man of vrouw met de grootste inzet voor zijn lokale sportclub. Eind deze maand kennen we de absolute stemmenkampioen en de vier ‘jurywinnaars’. Maar er zijn in deze wedstrijd ook gemeentewinnaars: die krijgen een vermelding in Gazet van Antwerpen, winnen voor hun club een digitaal krantenabonnement én worden uitgenodigd op de uitreiking van de hoofdprijzen, vrijdag 11 december in de Lotto Arena.

In Wijnegem zijn er op dit moment 2 genomineerden. Het gaat om Ludo Couwels,de man die al meer dan 25 jaar meerdaagse uitstappen organiseert voor de Wijnegem Bicycle Club, en Jo Verelst. Die is al 25 jaar het boegbeeld van volleybalclub Geel Zwart en een verpersoonlijking van het familiale karakter dat de club nastreeft.

Nog een stem uitbrengen op uw Clubhart? www.gva.be/clubhart