Eerste Gaasketelkoerse gaat niet uit de bocht

Print
Schoten - De Gaasketelkoerse heeft alles om uit te groeien tot een echte klassieker. Dat is de conclusie na de geslaagde eerste editie. Het grijze Gasketelplein veranderde een dag lang in een kolkende velodroom.

De Gaasketelkoerse heeft alles om uit te groeien tot een echte klassieker. Dat is de conclusie na de geslaagde eerste editie. Het grijze Gasketelplein veranderde een dag lang in een kolkende velodroom. 

Een drukdoende koersdirecteur, de kinesisten Danny en Frank Moens die hun massagesalon voor de gelegenheid buiten hadden opgesteld, de ratelende speakers Wouter Kersbergen en Jeroen Sabbe, een gezellige iedereen-vip-tent, een erepodium en zelfs een fraaie publiciteitsboog van uw krant boven het parcours. De details zaten goed bij deze eerste Gaasketelkoerse, waarmee buurtbewoner Patrick Vinck samen met zo’n vijftig medewerkers wat leven op het plein voor het politiebureau wilden brengen. Een opzet waarin ze zeker geslaagd zijn. Naast de 100 deelnemers kwamen een paar honderd mensen supporteren.

Lees het volledige verhaal in Gazet Van Antwerpen Metropool Noord.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio