Véronique De Kock krijgt BV's over de vloer bij opening boetiek

Print

Véronique De Kock met haar ouders voor de nieuwe winkel. Foto: JAA

Schilde - Een stoet BV’s liep gisteren over een zwarte loper de boetiek van collega Véronique De Kock binnen aan de Turnhoutsebaan. Tanja Dexters, Annelien Coorevits, Lesley-Ann Poppe en anderen hadden niks dan lof voor de nieuwe winkel. De flamboyante 'winkelmadam' betrok verrassend Walid Mikhail, bescheiden uitbater van de aanpalende pitazaak, in de feestelijkheden.

1995 by Véronique De Kock. Zo heet de winkel waarin de kleuren zwart en wit domineren, althans qua inrichting. “Die 1995 is natuurlijk niet toevallig gekozen”, vertelt Véronique. “Het was een scharnierjaar voor mij. Ik studeerde af aan De Dames in Antwerpen en werd natuurlijk ook Miss België. 2015 en de opening van deze boetiek betekenen het aansnijden van een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Niet dat er nu een grote droom in vervulling gaat, maar het voelt heel goed aan. Ik zal vaak zelf in de winkel staan, ook in de toekomst. Mijn nieuwe opdracht als presentatrice op de Amerikaanse zender Fox zal me slechts twee dagen per maand opeisen.”

Véronique De Kock, die opgroeide in Schoten, woont intussen meer dan tien jaar in Schilde. De locatie van haar winkel is meteen verklaard. “Ik kon een merkenportfolio overnemen en toen ik plots dit winkelpand middenin het centrum van Schilde zag vrijkomen, heb ik niet lang getwijfeld." 

 

 

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio