Dirty Dancing bij Frisomat

Foto: jaa

Drive-in-bioscoop is initiatief van Raad voor Lokale Economie

Dirty Dancing bij Frisomat

Print
Wijnegem - Vanavond vrijdag 28 augustus wordt het bedrijfsterrein van Frisomat aan de Stokerijstraat in een Amerikaanse drive-in-bioscoop herschapen. Op de affiche: Dirty Dancing. Een initiatief van Lambert Mostmans en de Raad voor Lokale Economie.

De Wijnegemnaren de voorbije week kiezen uit vijf filmklassiekers en Dirty Dancing haalde het, onder meer dankzij de stem van schepen Leen Wouters (N-VA). “De mannen zullen die keuze misschien betreuren, maar ik kijk er alvast naar uit om die romantische prent nog eens terug te zien. Bij Frisomat is plaats voor 200 wagens. Het geluid krijgen de kijkers binnen via de autoradio. Het lijkt goed weer te worden. Wie met de fiets of te voet wil komen, kan vooraan plaatsnemen op een zelf meegebrachte stoel of dekentje. Ook zij nemen best een radiootje mee met hoofdtelefoon. In het auditorium van Frisomat projecten we de film ook, onder meer voor mensen in een rolstoel.”

De film begin om 21 uur. Wie met de auto komt, betaalt 5 euro voor de wagen en 2,5 euro per persoon. Reserveren kan de hele dag nog bij Bakker Marc Jacobs, Hairboutique, VB Partners en Peugeot Wijnegem, maar ook vanavond kan je ter plaatse nog een ticket kopen. De poorten van de Wijnegemse drive-in-bioscoop zwaaien open vanaf 19.30u. De hele avond worden snacks en drankjes rondgebracht door de mensen van tStraat, de Wijnegemse oldtimervereniging. “Even met de lichten knipperen volstaat om je  bestelling te laten opnemen”, aldus Leen Wouters.

website: driveinwijnegem.be

Lees het volledige verhaal vrijdag in Gazet Van Antwerpen Metropool Noord.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio