© GVA

Webshop verdwijnt na één week van internet

Met haar Twebshop lanceert vzw Twerk een pop-up webshop die een kort leven beschoren is. De opbrengst moet dienen om in 2017 de 25ste verjaardag te vieren.

Hans Otten

De Herentalse vzw Twerk, de sociale werkplaats voor mensen autismespectrumstoornis (ASS), heeft maandag haar eigen Twebshop geopend. Een tijdelijke webshop die heel even naast de gewone website en online shop bestaat.

“Onze Twebshop is een pop-up webshop die maar één week online blijft, van 12 tot en met 18 december”, vertelt zakelijk coördinator Bart Michiels. “Bezoekers kunnen er een kerst- of eindejaarskaart met chocolade bestellen en helemaal personaliseren met een eigen boodschap. We hebben een overeenkomst met Bpost dat die al onze kaarten op 21 december ophaalt om ze op 23 december in heel Vlaanderen in de bus te steken.”

Vlaams minister van Sociale Economie Liesbeth Homans (N-VA) kende hiervoor vorige week nog 20.000 euro subsidie voor innovatieve projecten aan vzw Twerk toe. “De Twebshop is een eerste voorbeeldje van hoe innoverend mensen met ASS kunnen zijn”, verduidelijkte minister Homans deze toekenning.

De Twebshop is nog tot en met zondag 18 december oniine.

Lees dinsdag het hele verhaal in Gazet van Antwerpen - editie Kempen.

MEER OVER

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio