De Rycke deelt zijn quarter-life crisis

Foto: GVA

Vrijdag 9 december, 20.15u - 't Getouw, Mol

De Rycke deelt zijn quarter-life crisis

Print
Mol - 10 jaar, drie zaalshows en een best-of show later. Een decennium is voorbij gevlogen en zijn dertigste levensjaar kruipt langzaam dichterbij. Maar heeft Xander De Rycke wat geleerd die afgelopen jaren? Is hij na dat palmares effectief volwassen geworden of denkt hij dat maar?

De beste observatie-comedian van Vlaanderen is terug en klaar voor de volgende stap. Met een hoofd vol kronkels, een hoop kleurrijke referenties en met blik op de toekomst staat Xander De Rycke er opnieuw met Quarter-life crisis. Een voorstelling met herkenbaarheden over het leven. Of toch een kwart er van.

Even een check up van Xanders dertigers dip aan de hand van pseudo-therapeutische argumenten. De gejaagdheid van deze generatie, sociale media, succesverhalen in tijdschriften en media zadelen veel twintigers en dertigers met het gevoel op dat hun eigen leven saai is. Ze hebben nu eenmaal meer invloeden te verwerken dan mensen van 50 jaar geleden.

Voor wie nog niet weet wat een quarter-life is, wie er volop inzit, of wie zijn midlife aan het voorbereiden is. Deze show is het medicijn bij uitstek om zeker te zijn van je juiste diagnose.

 

Praktisch

Xander De Rycke op zaterdag 10 december om 20.15u in ’t Getouw, Molenhoekstraat 2 in Mol. Tickets kosten 15 euro.

Tips om te Doen!