© GVA

Vrijdag 9 december, 20.15u - de Werft, Geel

Radio Guga speelt eigen festival

Radio Guga, de straffe live-band rond maestroloog Guga Baul, trekt opnieuw naar de theaters. De aanwezigen wanen zich bij deze meester-imitator op een festival met tal van (wereld)sterren.

Guga is een begenadigd stemmenimitator en weet uit die gave al langer charmante comedy te puren. Maar de maestroloog heeft nog andere pijlen op zijn boog. Geruggensteund door een fantastische live-band trekt Guga nu volledig de muzikale kaart.

Trouw aan zijn talent kruipt hij in de huid en het strottenhoofd van de meest uiteenlopende binnen- en buitenlandse muzikale grootheden. Het concept dat Radio Guga neerzet, houdt dan ook het midden tussen een coverband en een tribute-band. Verwacht je aan een straffe live-band, maar uiteraard mét zangimitatie én de nodige humor.

Je hebt geen budget, tijd en/of teletijdmachine nodig om concerten mee te maken van bijvoorbeeld Ozark Henry, Gorki, Mumford & Sons, Novastar, Guido Belcanto, Bart Peeters, Adamo, Bob Marley, Tourist LeMC, Jacques Brel, Gers Pardoel, Elvis Presley, Editors, Herman Van Veen of Gabriel Rios. Radio Guga tovert ze allemaal schijnbaar moeiteloos op het podium.

Pratktisch

Radio Guga op vrijdag 9 december om 20.15u in CC de Werft, Werft 32 in Geel. Tickets kosten 28 euro.

Tips om te Doen!