© Marc Helsen

Expo en boek begeleiden u op reisavontuur

Met de expo ‘Off the road’ en het boek ‘100 ultieme reiservaringen’ brengt Marc Helsen u op plaatsen waarvan u tot nu toe enkel droomde. Daar horen ook lezingen bij.

Hans Otten

Journalist Marc Helsen van onze krant bewijst met de indrukwekkende tentoonstelling ‘Off the Road’ in het Art Center Hugo Voeten in Herentals dat niet enkel over een benijdenswaardige pen, maar ook over een scherp oog voor mooie beelden beschikt. Van zijn vele reizen door vaak onherbergzame plaatsen over de hele wereld selecteerde hij honderd indringende beelden.

Verwacht u niet aan klassieke toeristenkiekjes, maar aan even adembenemende als desolate landschappen, portretten van de lokale bevolking en scènes uit het dagelijkse leven.

De foto-expositie is gratis te bezoeken op donderdag, vrijdag en zaterdag van 13.30u tot 17u. Bezoekers worden toegelaten tot 16.30u.

Tegelijk met de expo brengt Helsen bij uitgeverij Lannoo het boek ‘100 ultieme reiservaringen voor de avontuurlijke wereldreiziger’ uit. Die kloeke knaap van 436 pagina’s bevat ruim 500 foto’s, honderd persoonlijke reisbelevenissen en een boel praktische triptips. De auteur signeert het boek vandaag, zaterdag 3 december van 15u tot 16u in De Standaard Boekhandel in de Herentalse Zandstraat.

Bij de expo, die nog tot 25 februari loopt, hoort ook een reeks van drie lezingen door Marc Helsen in het Art Center Hugo Voeten. De eerste op vrijdag 9 december om 20u over de Zijderoute, de tweede op 13 januari over Alaska/Ladakh en Zanskar en de derde op 10 februari over de expo zelf.

MEER OVER

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio