Fiesta Mundial blaast 20 kaarsjes uit

Foto: Fiesta Mundial

Vrijdag 23 september, 19u - Keiheuvel, Balen

Fiesta Mundial blaast 20 kaarsjes uit

Print
Wat het weer wordt, valt eind september altijd af te wachten, maar wat vast staat, is dat Fiesta Mundial in Balen zonder meer het zonnetje in huis is. Een duurzame en positieve boodschap in aanstekelijke wereldmuziek, en dat al voor de twintigste keer.

Het gezelligste, creatiefste, interactiefste, met muziek overgoten festival van de wijde omstreken. Fiesta Mundial pakt graag uit met superlatieven, maar er zit ontegensprekelijk een positieve vibe achter.

Het wereldfeest tovert domein Keiheuvel al twee decennia lang om in een kleurrijk festivalterrein vol interculturele activiteiten. Het programma mikt zowel op liefhebbers van wereldmuziek, als op scholen en families.

Net als vorig jaar trapt Fiesta Mundial af op vrijdag met een gratis salsa-initiatie en dito feestje met Wingman & Joyful Noise. Zaterdag en zondag valt er op drie podia (Duvel Stage, Circo Loco en Lalalido) te genieten van optredens in alle muzikale kleuren en alle uithoeken van de wereld. Zondag is familiedag met extra veel vertier voor kinderen en jongeren.

 

Praktisch

Fiesta Mundial op vrijdag 23 (19u), zaterdag 24 (18u) en zondag 25 september (13u) op domein Keiheuvel op de Esk. Licht Vliegwezenlaan 17 in Balen. Tickets voor zaterdag kosten 12 euro, zondag 8 euro, combi 19 euro. Vrijdag is gratis.

Tips om te Doen!