De Ladies laten van zich horen

Foto: GVA

Zaterdag 17 september, 20.15u - Gemeenteplein, Hoogstraten

De Ladies laten van zich horen

Print
9 vrouwen, 9 vriendinnen die gek zijn van muziek en van zingen. Dat zijn de Ladies. Zij brengen in Meerle (Hoogstraten) een gevarieerd repertoire uit de popgeschiedenis.

De Ladies zijn gestart in 2013 als gelegenheidsgroepje en hebben intussen aan enkele leuke projectjes kunnen meewerken. Ze verzorgden een aantal optredens met en een paar zonder rockband Continental Rock.

Met een wisselende bezetting proberen de dames voor elk project een programma samen te stellen op maat van een optreden, een receptie of het opluisteren van een bijzonder moment. Hun repertoire strekt zich uit over het hele popgenre. De arrangementen zijn zorgvuldig uitgekozen of op maat van de groep gemaakt. 

De Ladies, dat zijn Veronique Declercq, Magali Dejonckheere, Daan Lambrechts, Tinne Leemans, Annemie Ooms, Nele Segers, Griet Janssens, Petra Janssens en Ann Leemans. Voor het optreden in Meerle worden de Ladies begeleid door hun vaste gitarist Johan Sysmans en door Jens Broes aan de piano. 

 

Praktisch

De Ladies op zaterdag 17 september om 20.15u in Gemeenteplein 1 in Meerle-Hoogstraten. Tickets kosten 7,5 euro voor leden van Halte Merlet, 10 euro voor niet-leden.

Tips om te Doen!