Foodtrucks palmen Grote Markt in

Foto: GVA

Vrijdag 16 september, 16u - Grote Markt, Herentals

Foodtrucks palmen Grote Markt in

Print
Herentals - Het foodtruck festival Hap keert terug naar Herentals. Na eerdere doortochten in het Stadspark en het plein aan de bovenkerk strijkt de karavaan dit keer neer op de Grote Markt.

De eerste editie van het Hap Food Truck Festival in Herentals was eind september vorig jaar een enorm succes. Zowat 9000 bezoekers zakten dat weekend naar het Stadspark af om met vrienden te proeven van de culinaire diversiteit uit het twintigtal food trucks.

Enkele tientallen mobiele keukentjes toveren dit keer het marktplein om tot een sfeervol openluchtrestaurant. Ze serveren het lekkerste eten in een super gezellige setting waar tip-top muzikanten zorgen voor overheerlijk muzikaal genot. 

Gezellige zithoekjes, picknick dekentjes, sfeerverlichting, ... zorgen er voor dat het festival een broedplaats wordt voor sociaal contact. Een feest voor jong en oud, een hotspot waar mensen bij elkaar komen.

 

Praktisch

Hap Festival op vrijdag 16 (vanaf 16u), zaterdag 17 en zondag 18 september (telkens vanaf 12u) op de Grote Markt in Herentals. De toegang is gratis.

Tips om te Doen!