Hulp nodig bij uw aanvraag voor energieaankoop?

Foto: GVA

Hulp nodig bij uw aanvraag voor energieaankoop?

Print
Herentals - Herentals nodigt zijn inwoners uit om deel te nemen aan de groepsaankoop voor 100% groene stroom. Maar niet iedereen is zo handig in het afhandelen van de formaliteiten. Vzw De Fakkel wil hen hierbij een handje helpen.

De Fakkel vzw is in Herentals de vereniging waar armen het woord nemen. De Fakkel nodigt iedereen uit op enkele infonamiddagen over allerlei sociale voordelen, tegemoetkomingen, groepsaankopen en zo verder.

Wilt u meedoen met de groepsaankoop? Breng dan zeker uw laatste eindfactuur van elektriciteit en gas mee naar de infoavond.

De infoavonden vinden plaats op: vrijdag 16 september in woonzorgcentrum Sint-Anna, Vorselaarsebaan 1. Dinsdag 20 september in buurthuis Diependaal, Musketstraat 100. Woensdag 21 september in dienstencentrum ’t Convent, Begijnhof 17. Donderdag 22 september in De Cirkel, campus Spiegelfabriek, Lierseweg 132. Vrijdag 23 september in de Dorpel en Dorpelshop, Boerenkrijglaan 16

Hebt u graag wat hulp bij het inschrijven, maak dan een afspraak met vzw De Fakkel via gsm 0487.99.06.23 of vzwdefakkel@gmail.com.

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio