Yellow Art toont buitengewone kunst

Foto: GVA

Zaterdag 10 september, 14u - Lakenhal, Herentals

Yellow Art toont buitengewone kunst

Print
Herentals - Het Kunsthuis Yellow Art in Geel richt zich tot mensen met een psychische kwetsbaarheid die artistiek begaafd zijn en die deze kwaliteit verder willen ontwikkelen. Hun werk is de volgende maanden in Herentals te zien.

Door te vertrekken vanuit hun artistieke aanleg en interesse, wordt het “psychische tekort” overstegen en wordt ruimte geschapen voor een vernieuwd zelfvertrouwen.

Yellow Art, verbonden aan het OPZ in Geel, faciliteert de reïntegratie/ acceptatie in de maatschappij door met het artistieke werk naar buiten te komen, door het organiseren van samenwerking met kunstenaars, door de cliënten samen te brengen in een groep gelijkgestemden, door met hen samen tentoonstellingen te bezoeken, door samenwerking met andere organisaties e.d.

Het huidige aanbod bestaat uit beeldende kunst: vrij atelier + lessen in schilderen, tekenen en keramiek. Het resultaat daarvan is de volgende maanden te bewonderen in de Lakenhal.

 

Praktisch

Yellow Art tentoonstelling van zaterdag 10 september tot en met zondag 6 november in de Lakenhal op de Grote Markt in Herentals. De expo is in die periode elke vrijdag, zaterdag en zondag van 14u tot 17u gratis te bezoeken.

Tips om te Doen!