Trezart presenteert straatkunsten

Foto: GVA

Zaterdag 10 september, 14.30u - Zilvermeer, Mol

Trezart presenteert straatkunsten

Print
Trezart is het internationaal straatkunstenfestival van de Kempen, dat dit weekend opnieuw neerstrijkt op het provinciaal domein Zilvermeer in Mol.

Het Internationaal Straatkunstenfestival ontstond in 1988 als onderdeel van de parochiefeesten in Balen, maar evolueerde door de jaren tot een festival met internationale allure op het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol.

Onder de nieuwe naam Trezart strijkt het telkens het tweede weekend van september neer in het Zilvermeer.  De originele mix van straattheater, circusartiesten en entertainment van de bovenste plank bekoort jong en oud.

De meest onvoorstelbare dingen worden plots werkelijkheid. De waaghalzen van WheeLoco gaat uit hun dak in een immense balansconstructie, grootmeester uit de wereld der magie 15Feet6 blinkt uit in acrobatie en Lejo blinkt uit in verbazingwekkend handpoppentheater.

Ook Joseph Collard, The Strong Lady, Bencha en vele anderen maken hun opwachting op Trezart 2016.

 

Praktisch

Trezart op zaterdag 10 (van 14.30u tot 1u) en zondag 11 september (van 13.30u tot 20u) op het provinciaal domein Zilvermeer in de Zilvermeerlaan 2 in Mol. Tickets kosten aan de kassa 18 euro per dag of 2 euro voor het hele weekend. www.trezart.be

Tips om te Doen!