Celine doet gooi naar titel Miss Présence

Foto: Alain Carels

Celine doet gooi naar titel Miss Présence

Print
Herentals - Met amper 24 jaar is de Herentalse Celine Ramzan de oudste van tien kandidaten die naar het kroontje en de titel van Miss Présence lonken. De verkiezing vindt in oktober plaats.

Tien hoopvolle jongedames dingen op 1 oktober in Bredene mee naar de titel van Miss Présence, een schoonheidswedstrijd die zich expliciet niet als dusdanig wil profileren. “Het gaat er helemaal niet over wie de allermooiste is. Belangrijk is het hebben van een sterke uitstraling en een energiek voorkomen", zegt Celine Ramzan.

De Herentalse met Nederlands-Surinaamse wortels is met haar 24 lentes de nestor in het deelnemerspak en de enige vertegenwoordigster uit de Kempen. De medewerkster in cocktailbar Unico op de Grote Markt droomde al lang van een deelname. “Het stond altijd al op mijn bucket list om mee te doen aan een verkiezing”, zegt ze. 

De winnares van de verkiezing wint niet alleen het obligate kroontje en prijzenpakket, maar wordt een jaar lang het gezicht van enkele sponsorende merken en bedrijven. 

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio