Chirofeesten zetten dorp op z’n kop

Foto: GVA

Vrijdag 12 augustus, 20u - Chiro, Kasterlee

Chirofeesten zetten dorp op z’n kop

Print
Kasterlee - De Chirofeesten van Kasterlee staan naar goede gewoonte garant voor een fantastische driedaagse voor jong en oud, met veel muziek, een kiennamiddag, fuiven en Vlaamse kermis.

De Chirofeesten openen op vrijdag 12 augustus met onvervalste country, rockabilly, soul, rock-’n-roll, rhythm ‘n’ blues met het fantastische Folsom uit Arendonk en de al even fantastische Baboons uit Turnhout.

Een dag later opent de tent in de namiddag voor een een grote kiennamiddag met een indrukwekkende prijzenkast. ’s Avonds start de kinderdisco om over te gaan naar de Mega-Chirofuif met superdj’s als DB Vox, Black & Yellow, The Pros-T-tunes en Wooden Sound.

Uitblazen kan op dag 3 met het kubbtornooi, een onvervalste Vlaamse kermis (kussengevecht boven water, sjoelbak, kamelenrace, viskraam, enz.), een gezellig terrasje of een overheerlijke barbecue. ’s Avonds sluit Chiro af met een 80-90-00 fuif met DJ Otto.

 

Praktisch

Chirofeesten Kasterlee op vrijdag 12 (20u), zaterdag 13 (14u) en zondag 14 augustus (14u) op de terreinen van Chiro Kasterlee, Mgr. Miertstraat in Kasterlee. 

Tips om te Doen!