Donderse Dagen geven luie zomer pit

Foto: GVA

Donderdag 4 augustus, 20.30u - 't Schaliken, Herentals

Donderse Dagen geven luie zomer pit

Print
Herentals - Na de vier beiaardconcerten in juli is de formule van de Donderse Dagen de tweede fase ingegaan: evenveel popoptredens in augustus. De agenda voor de anders stille cultuurzomer zit bij het voor het negende jaar weer eivol.

Het is al het negende jaar dat het Herentalse Schaliken met de formule van de Donderse Dagen uitpakt: vier beiaardconcerten in juli, vier optredens in augustus. Het tweede luik breekt donderdag aan.

Société Anonyme brengt een pittige mix van soul, funk en rock. De muziek van deze achtkoppige band grijpt naar hart, keel en benen. Société Anonyme vindt inspiratie bij helden uit de jaren zestig en zeventig als Sly and the Family Stone en The Meters, maar ook Prince, Amp Fiddler en The Roots.

Met zanger Nathan Ambach, zoon van Paul 'Boogie Boy' Ambach, ontwikkelde de groep zijn soulgeluid. De stomende livereputatie verkreeg Société Anonyme door optredens op onder meer de Gentse Feesten en Polé Polé Beach.

 

Praktisch

Donderse Dagen op donderdag 4 augustus vanaf 20.30u op het buitenplein van ’t Schaliken, Grote Markt 35 in Herentals. De toegang is gratis.

Tips om te Doen!