Juwelier houdt pop-up in kooi

Foto: Hans Otten

Juwelier houdt pop-up in kooi

Print
Geel - Juwelier Huybrechts op de Geelse Markt is sinds deze week gesloten voor een volledige verbouwing van de zaak. In een aangrenzend pand opent hij vrijdag een pop-up zaak… in een enorme kooienconstructie.

Omdat de winkel van Huybrechts Juweliers op de Markt in Geel intussen ruim dertig jaar nagenoeg onveranderd bleef, achtte uitbater Franz Huybrechts het stilaan tijd om die grondig te verbouwen en een eigentijdse inkleding te geven. Voor de duur van de werkzaamheden opent hij vanaf 1 april twee huizen verder een pop-up winkel.

Alleen: hoe organiseer je zoiets voor exclusieve juwelen en kwaliteitsvolle horloges? Door je pop-up winkel aan te kleden als een versterkte burcht, zo blijkt. De hele winkelruimte is gevuld met gerasterde betonijzers in houten raamconstructies.

“We hebben natuurlijk heel wat voorzorgen moeten nemen om onze pop-up degelijk te beveiligen”, zegt Franz Huybrechts. "Naast de kooien is er ook een alarmsysteem geïnstalleerd. Elke avond nemen we de kostbare juwelen ook weg en stoppen ze in een brandkast."

 

Lees donderdag het hele verhaal in Gazet van Antwerpen - editie Kempen

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio