Martine bezingt de liefde en het leven

Foto: GVA

Vrijdag 1 april, 12u - 't Getouw, Mol

Martine bezingt de liefde en het leven

Print
Mol - Tijdens het laatste Broodje Mol van dit seizoen is Kempense zangeres Martine Dams te gast. Zij brengt in dit programma hoofdzakelijk luisterliedjes en een paar meezingers met inhoud, een greep uit het brede aanbod van de Nederlandse en Vlaamse kleinkunst.

Martine Dams zingt al haar leven lang en verdiept zich in meerdere genres. Ze zingt zowel klassiek, musical, pop, jazz als big band. Met dit programma grijpt Martine terug naar haar roots, het genre waar ze als tiener mee begon, de kleinkunst. In de jaren 80 was ze trouwens een van de laureaten van de Grote Prijs Will Ferdy, toen een toonaangevende wedstrijd binnen het luisterliedgenre.

Herkenbare melodieën en teksten met een vaak dieperliggende betekenis. Liedjes van grootheden zoals Miel Cools, Zjef Van Uytsel, Liesbeth List, Martine Bijl, Boudewijn de Groot, Kommil Foo, Toon Hermans, Claudia De Breij, Wim Sonneveld,..

Martine begeleidt  zichzelf op gitaar. Tussen de liedjes door wordt een verhaal verteld over liefde en vriendschap,  over leven en dood.

 

Praktisch

Broodje Mol op vrijdag 1 april om 12u in ’t Getouw, Molenhoekstraat 2 in Mol. De toegang is gratis, bezoekers krijgen een boterham op de koop toe.

Tips om te Doen!