Smaakmakers pakken uit met pop-up barbecuerestaurant

Foto: Hans Otten

Smaakmakers pakken uit met pop-up barbecuerestaurant

Print
Olen - Waarom wachten t tot de hoogzomer om van een lekker barbecuegerechtje te genieten? De Olense barbecuespecialisten Smaakmakers openen in maart zes weekends een pop-up barbecuerestaurant.

Smaakmakers werkte zich de voorbije jaren in de kijker door als goed geolied barbecueteam her en der in de wereld culinaire prijzen weg te kapen op barbecuekampioenschappen. Maar die ploeg is maar één facet van een heel bedrijf met dezelfde naam, dat daarnaast nog een webshop in barbecueproducten, een traiteursservice en keurslagerij Ver Berne omvat.

En van 4 maart tot en met 11 april voegen de smaakondernemers daar ook nog een uniek pop-up barbecuerestaurant aan toe. In de leegstaande horecazaak De Hoeve, op het kruispunt van de Koning Boudewijnlaan met Hezewijk, biedt Smaakmakers zes (verlengde) weekends lang twee formules aan.

"Aan de ene kant is er food sharing, een soort Amerikaanse barbecuetapas, en aan de andere kant is er 's avonds een culinair viergangenmenu met vlees-, vis- of vegetarische gerechten", zeggen vader Tony en zoon Jelle Ver Berne van Smaakmakers. "Alle gerechten maken we uiteraard op barbecue klaar."

 

Lees het hele verhaal donderdag in Gazet van Antwerpen - editie Kempen

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio