Vriendinnen treffen elkaar weer

Foto: GVA

Zaterdag 16 januari, 20u - PZ SInt-Jozef, Rijkevorsel

Vriendinnen treffen elkaar weer

Print
Rijkevorsel - Met 'Vriendinnen'' volgt Paljas Producties het wel en wee van twee boezemvriendinnen. Klinkt bekend? Zou kunnen, want Paljas voerde het een vijftiental jaar geleden ook al op de planken.

Vriendinnen gaat over een levenslange vriendschap tussen Maria en Florentine. We volgen beide vrouwen vanaf hun jeugdjaren tot op het moment dat ze de pensioengerechtigde leeftijd al lang voorbij zijn.

Zoals iedereen onder ons kennen zij succes en tegenslagen, ruzies en verzoeningen, vreugde en verdriet. In de rollen van Maria en Florentine schitteren Marleen Merckx en Annemarie Picard als nooit tevoren.

Paljas Producties bestaat veertig jaar en herneemt bij die gelegenheid zijn populairste voorstelling, zij het in een nieuwe regie en met een ander decor als destijds. Ook voor Culturele Vereniging De Brug is het een déjà-vu, want die haalde de Vriendinnen veertien jaar geleden ook al naar Rijkevorsel.

 

Praktisch

Vriendinnen op zaterdag 16 januari om 20u in parochiezaal Sint-Jozef in de Pastoor Lambrechtsstraat 1 in Rijkevorsel. Tickets kosten 15 euro. debrug.rijkevorsel@telenet.be, 0486.83.08.78

Tips om te Doen!