Club Unit verdwijnt na laatste feestje

Foto: GVA

Club Unit verdwijnt na laatste feestje

Print
Herentals - In zaal ’t Hof houdt het danceconcept Club Unit vandaag, zaterdag, zijn allerlaatste feestje. De pop-up club gaf de voorbije twee jaar altijd onverwachte dancefuiven op unieke locaties.

Wie zijn oudejaarskater al te boven is, kan vanavond, zaterdag, nog eens stevig de beentjes los zwieren in de Herentalse zaal ’t Hof. Die verandert met Club Unit in een sfeervol aangeklede danceclub. Het is meteen de zwanenzang van het unieke danceconcept, want hierna wordt het begraven.

“We zijn twee jaar geleden met Club Unit begonnen, toen we een maand lang in de vroegere militaire kazerne Wolfstee in Herentals elk weekend een clubfeestje met Belgische en internationale top-dj’s organiseerden”, vertelt organisator Jelte Lambaerts, in de regio ook bekend als de man achter het Replay Festival.

Al even uniek is dat Club Unit quasi geen publiciteit maakte voor zijn sporadische feestjes, maar puur rekende op de mond-aan-mondreclame van de 1800 volgers op Facebook. Omdat het alsmaar moeilijker bleek om unieke locaties te vinden, houdt het concept er na vanavond mee op.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio