Gunter Lamoot is al een flinke jongen

Foto: GVA

Vrijdag 20 november, 20.15u - Tarmac, Meerhout

Gunter Lamoot is al een flinke jongen

Print
Meerhout - Vzw Tarmac strikte drie weken geleden Han Solo, nu krijgt het een andere Bevergemster op het comedypodium: Gunter Lamoot stelt er zijn nieuwe programma voor.

Gunter Lamoot schitterde de voorbije weken als de strompelende zwartharige slacker van de Bende Van De Roste in de Canvasreeks Bevergem. Na twee seizoenen van zijn volprezen tv-programma Superstaar sjeest de zowel verguisde als verafgode komiek Gunter Lamoot opnieuw de planken op met Flinke Jongen.

Hij presenteert een hoogstpersoonlijke en verrassende selectie uit vijftien jaar live stand-up, met een paar gouwe ouwe krakers, een serieuze scheut obscure doch hilarische routines die nooit eerdere theatershows hebben gehaald, en natuurlijk ook een karrenvracht aan spiksplinternieuwe heerlijke nonsens.

Als voorprogramma brengt comedian Sander VDV iets dat zowel plat als doordacht, grof en gesofisticeerd kan genoemd worden. Taboe noch cliché gaat hij uit de weg, maar hij is daarbij altijd op zoek naar die ene grap die ergens nog níet over gemaakt is.

 

Praktisch

Gunter Lamoot & Sander VDV op vrijdag 20 november om 20.15u in de pastorie van Tarmac, Pastoor Van Haechtplein 9 in Meerhout. Tickets kosten 14 euro.

Tips om te Doen!