Lach u een breuk met lekker eten

Foto: GVA

Vrijdag 20 november, 19u - De Zoerla, Westerlo

Lach u een breuk met lekker eten

Print
Westerlo - Westerlo combineert De Week van de Smaak met de wervelende comedyshow Gastroseksueel van Joost Van Hyfte. Hij legt zich tijdens de voorstelling toe op 'vergeten' eten, het thema van deze week.

Gastroseksueel is meer dan een voorstelling waar u zich een maagbreuk mee lacht. Het is een levensles en een workshop: de wondere wereld van de haute cuisine ligt zomaar voor het grijpen.

De gastroseksueel leeft volgens de gouden regel 'Een minimum aan inspanning, een maximum aan effect'. Seks op een bordje was nog nooit zo gemakkelijk. Joost leert de moderne man alles wat hij moet weten om zich een weg tussen de lakens te koken en haar te laten zitten met de afwas.

KWB Westerlo is de kookploeg van dienst en die zorgt voor een kleine maaltijd met een soep, een hoofdgerecht en een dessertje uit de kookboek van Maria De Win, de vroegere kokkin van Gravin Jeanne de Merode. De gerechten worden gemaakt volgens de oude recepten.

 

Praktisch

De Gastroseksueel op vrijdag 20 november om 19u in De Zoerla, Gevaertlaan 1,  Zoerle-Parwijs (Westerlo). Tickets voor voorstelling + eten kosten 25 euro. 014.53.92.00

Tips om te Doen!