Twee bands voor één

Foto: GVA

Dinsdag 10 november, 20.30u - OC De Djoelen, Oud-Turnhout

Twee bands voor één

Print
Oud-Turnhout - Een dubbele cd-release show voor ede prijs van één, de muziekminnaars van Goezot laten aan de ene zijde de Ian Siegal Band en aan de andere zijde The Boogie Beasts met nieuw werk op u los.

Voor de doorgewinterde blues- & americanaliefhebber behoeft Ian Siegal geen introductie meer. Met zeven British Blues Awards, een European Blues Award en nog meer beeldjes in de kast wordt deze man geprezen door fans, muziekcritici en collega-muzikanten. Hij stelt met zijn band de cd One Night in Amsterdam aan het Kempense publiek voor.

The Boogie Beasts staan dan weer voor vette beats, hypnotiserende slide gitaar, schreeuwende harmonica riffs en veel fuzz, geserveerd door vier doorgewinterde bluesmuzikanten uit Luik en Limburg. De samenwerking tussen de originele leden van Voodoo Boogie en het krankzinnige garageduo The Goon Mat & Lord Bernardo is een perfecte combinatie die resulteert in een vette sound explosie.

 

Praktisch

Ian Siegal Band en The Boogie Beasts op dinsdag 10 november om 20.30u in OC De Djoelen, Steenweg op Mol 3 in Oud-Turnhout. Tickets kosten 13 euro in voorverkoop en 16 euro aan de kassa.

Tips om te Doen!