Band doet kleinkunst rocken

Foto: GVA

Maandag 9 november, 20u - spiegeltent, Olen

Band doet kleinkunst rocken

Print
Olen - Keizer Karel overwintert de volgende weken in een spiegeltent op het dorpsplein van Olen. Het evenement neemt een vliegende start met de KleinkunstRockband.

Houdt u ook zo van het mooie Nederlands uit de kleinkunstliedjes? En mag dat gerust een beetje steviger klinken? Dan is de kleinkunstROCKband met zijn programma Iedereen is van de wereld misschien spek naar uw bek.

De band brengt de muzikanten terug samen die in de jaren zeventig en tachtig mee de toon zetten bij Zjef Vanuytsel, Jan De Wilde, Kris De Bruyne, Raymond van het Groenewoud en Wim De Craene. Die laten u genieten van tekstuele parels van onder andere Thé Lau, Frank Boeijen, Willem Vermandere, Wannes Van de Velde en Bram Vermeulen, gebracht in verrassende muzikale bewerkingen.

De kleinkunstROCKband brengt twee kleinkunsticonen mee. Niemand minder dan Hans de Booij en Dirk Blanchart staan met hen mee op de planken. 

 

Praktisch

De kleinkunstROCKband op maandag 9 november om 20u in de spiegeltent op het dorpsplein van Olen. Tickets zijn te koop aan 11 euro.

Tips om te Doen!