Mannen ontsluieren geheimen van de vrouw

Foto: GVA

Donderdag 1 oktober, 20.15u - 't Heilaar, Beerse

Mannen ontsluieren geheimen van de vrouw

Print
Beerse - Hubert Damen mag dan bij het grote publiek vooral bekend zijn als brompot-speurder Witse, hij is ook een begenadigd verteller en zanger. In Als de liefde niet bestond gaat hij op zoek naar de mooiste teksten.

De oude man en de liefde. Hubert Damen probeert samen met pianovirtuoos en muzikale duizendpoot Florejan Verschueren het mysterie van de liefde te ontsluieren in twaalf liedjes en evenveel poëtische reflecties.

Liedjes van Toon Hermans, Maarten van Roozendaal, Hugo Raspoet, Ramses Shaffey, Zjef Vanuytsel, Frans Halsema, Bram Vermeulen, Wim De Craene, Robert Long, Paul van Vliet…  Allemaal mannen die zingen over Marleentje, Beatrice, Annabel, Helena, An, Julia, Rozane, …

Een programma maken over liefde zonder vrouwelijke hulp is onmogelijk. Maar een beroep kunnen doen op altsaxofoniste Sara Meyer, aanstormend talent op de Jazz-scene, overtreft hun stoutste verwachtingen.

Praktisch

Als de liefde niet bestond op donderdag 1 oktober om 14u en om 20.15u in gemeenschapscentrum ’t Heilaar in de Heilaarstraat 35 in Beerse. Tickets kosten 12 euro. 014.60.07.70, cultuur@beerse.be

Tips om te Doen!