© GVA

Zaterdag 12 september, 15u - Zilvermeer, Mol

Trezart presenteert straatkunsten

Trezart is het internationaal straatkunstenfestival van de Kempen, dat dit weekend opnieuw neerstrijkt op het provinciaal domein Zilvermeer in Mol.

Hans Otten

Het Internationaal Straatkunstenfestival ontstond in 1988 als onderdeel van de parochiefeesten in Balen, maar evolueerde door de jaren tot een festival met internationale allure op het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol. Onder de nieuwe naam Trezart blijft het garant staan voor een originele mix van straattheater, circusartiesten en entertainment van de bovenste plank.

De meest onvoorstelbare dingen worden plots werkelijkheid. Goochelaar Jahon presenteert in zijn circus de grote Antonio. Grootmeester uit de wereld der magie, 15Feet6, blinkt uit in acrobatie en dé Charel sleurt het publiek mee in zijn interactief clownesk verteltheater met rolbanen, blaaspijpen, een haai en een walvis.

Ook Tall Tales Acrobatics, Les Cliquets, Moodcollector en vele anderen maken hun opwachting op Trezart 2015.

Praktisch

Trezart op zaterdag 12 (van 15u tot 1u) en zondag 13 september (van 13.30u tot 20u) op het provinciaal domein Zilvermeer in de Zilvermeerlaan 2 in Mol. Tickets kosten aan de kassa 15 euro per dag of 25 euro voor het hele weekend.

Tips om te Doen!