Kunstenaars verleggen hun grens

Foto: KuBra

Zaterdag 29 augustus, 12u - Hofke van Chantraine, Oud-Turnhout

Kunstenaars verleggen hun grens

Print
Het kunstenaarscollectief KuBra (Kunstenaars uit Brabant) toont zijn grote verscheidenheid tijdens een tentoonstelling in het Hofke van Chantraine. Geen wonder dat die expo de titel Diversities mee kreeg.

KuBra kent ruim 125 leden die allemaal werken en wonen in het Nederlandse Brabant. De kunstenaars hebben als doel om hun werk gezamenlijk te exposeren, in verschillende samenstellingen, op diverse locaties in Nederland en België.

In het Hofke van Chantraine presenteert KuBra tien kunstenaars met een selectie van twee- en driedimensionaal werk. De tentoonstelling Diversities toont een grote diversiteit aan werk in een mix van abstract en figuratief: landschappen, portretten, naaktmodel, fijnschilderkunst, grafiek, tekeningen, edelsmeedwerk, sculpturen in staal, steen en keramiek.

Werk dat representatief is voor de verscheidenheid en veelzijdigheid van de kunstenaars binnen KuBra. Verschillend in werk, materiaal en werkwijze, maar gelijk in hun passie voor de kunst die zij graag met de bezoeker willen delen.

 

Praktisch

Tentoonstelling KuBra van 28 augustus tot en met 13 september, telkens van vrijdag tot en met zondag van 12u tot 17u, in ’t Hofke van Chantraine, Kerkstraat 46 in Oud-Turnhout. De toegang is gratis.

Tips om te Doen!