Dansen in schaduw van kasteel

Foto: GVA

Dansen in schaduw van kasteel

Print
Wie zin heeft in een zomerse vakantiesfeer in een idyllische omgeving moet zeker een keer afzakken naar de activiteiten van SportiVan op het Domein Kasteel Meerlaer in Laakdal. Daar staat vooral veel dans op het programma.

De SportiVan passeert elke dinsdag op het Domein Kasteel Meerlaer om er een in de zomertent een activiteit op te zetten. Op 7 en 14 juli kan u er proeven van volksdansen, op 21 juli vertrekt er een Merodewandeling en op 28 juli staat er een initiatie tango geprogrammeerd. Ook in augustus staat er nog heel wat op de agenda.

Geen danser, maar wel een petanqueliefhebber?  Dan heeft SportiVan ook voor u goed nieuws. Ook de  petanquebaan is iedere dinsdagnamiddag open. Maar ook gewoon rustig genieten van de zomerse sfeer is in de zomertent mogelijk, gezellig bij een (streek)drankje. Wekelijks krijgt ieder een gratis merodeproevertje.

De SportiVan is een initiatief van Buurtwerking Domein Kasteel Meerlaer, Wakkerdal en VIVA-SVV met de ondersteuning van de De Merode, gemeente Laakdal en Vormingplus Kempen.

 

Praktisch

SportiVan, elke dinsdagmiddag van 14u tot 15.30u op het Domein Kasteel Meerlaer op Verboekt 115 in Vorst-Meerlaer (Laakdal).Deelnemen is volledig gratis. 013.66.14.20, 0478.29.55.14

Tips om te Doen!