Pop-up presenteert vintage vinylplaten

Foto: Hans Otten

Pop-up presenteert vintage vinylplaten

Print
Herentals - Het warme geluid weet ook jonge muziekliefhebbers van de kwaliteiten van de ouderwetse vinylplaten te overtuigen. Met Records & More hebben die er een tijdelijk winkelparadijs bij.

Het leegstaande handelspand op de hoek van de Sint-Magdalenastraat en Vaartstraat in Herentals, op enkele passen van de centrale winkelstraat Zandstraat, was in erg korte tijd omgevormd tot een nieuwe winkel. Die was precies op tijd klaar om de start van de zomerbraderij mee te maken.

Maar Records & More is maar een korte levensduur beschoren, want het gaat om een pop-up store. “Het leegstaande pand is eigendom van familie, waardoor we het kunnen betrekken tot er een overnemer voor gevonden is. We vermoeden dat het enkele maanden kan duren”, zeggen zaakvoerder Bert Embrechts en zijn muzikale compagnon Ivo Van Looy.

“In die periode verkopen we hier records en more. De records zijn uiteraard de vinylplaten, more staat voor allerlei technisch materiaal zoals muziekinstallaties, discobollen, neonreclames en dergelijke. Dat is deels afkomstig van mijn andere zaak Be Elektronics aan de overkant van de straat.”

Lees het hele verhaal vrijdag in Gazet van Antwerpen - editie Kempen

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio