Lekker lui de vakantie in met Geel Zomert

Foto: GVA

Lekker lui de vakantie in met Geel Zomert

Print
Geel Zomert tovert de tuin van De Bogaard de volgende weken opnieuw in tot het gezelligste festivalterras van de ruime regio. Boulevard Vinyl brengt u meteen in de juiste stemming.

Alle vrijdagen van de zomervakantie kunt u zomaar een gratis concert beleven in de prachtige tuin van jeugdcentrum De Bogaard. Veel ambiance, straffe podiumacts, keigoeie muzikanten, een ongekende variatie aan muziekstijlen, covers om van te snoepen, talent uit Geel en omgeving ... Het is er allemaal.

De reeks neemt op vrijdag 3 juli zonder meer een fraaie start met Boulevard Vinyl. Proef de festivalsfeer van op de eerste rij met deze vijfkoppige band die garant staat voor een muzikaal totaalspektakel.

Een mix van ervaring, frisse ideeën en durf garanderen je een avond vol meebrulbare sounds en dansbare beats. Zo passeren nummers van Avicii, Editors, John Newman, Macklemore, The Killers, Electric Six, De jeugd van tegenwoordig en veel veel meer de revue.

 

Praktisch

Geel Zomert, vrijdag 3 juli om 20.30u in de tuin van jeugdcentrum De Bogaard, Diestseweg 135 in Geel. De toegang is gratis. 

Tips om te Doen!