Met de snelbus naar Antwerpen

Foto: GVA

Met de snelbus naar Antwerpen

Print
Herentals - De Lijn wijziigt vanaf woensdag 1 juli een deel van haar dienstregeling. Zo bedient snelbus 68 de bushalte De Duinen op de Aarschotseweg in Herentals, om van daaruit naar Antwerpen te koersen.

De snelbus 68 van De Lijn houdt vanaf 1 juli halt aan De Duinen op de Aarschotseweg. Van daaruit rijdt de bus rechtstreeks via de E313 naar Antwerpen (Borgerhout-Turnhoutsepoort, Centraal station en F. Rooseveltplaats).

Opstappen aan de Aarschotsweg kan elke werkdag om 6.55u en om 7.35u. Ongeveer 40 minuten later bent u aan het Centraal Station. Daar vertrekt de bus ’s avonds om 16.25u en om 17.27u.

Op de snelbuslijn gelden speciale vervoerbewijzen en tarieven. Bij de chauffeur kunt u een Snellijnbiljet kopen voor een enkele rit. Een rit tussen Herentals en Antwerpen kost 5,10 euro. Studenten betalen 3,5 euro op vertoon van hun studentenkaart.

U kunt ook een abonnement nemen: de Snellijnkaart. Die kost 70 euro per maand of 704 euro per jaar. De Snellijnkaart vraagt u aan bij de Mobiele Lijnwinkel die elke eerste vrijdag van de maand aan de Lakenhal staat of bij de dienst abonnementen van De Lijn. Uw Omnipas of Buzzy Pazz is niet geldig op de snelbus.

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio